rss
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites

25.11.2009

LİSELİLER ÖĞRETMENLERİNE DESTEK VERDİ


Liseli öğrencilerin de pankartlarıyla yer aldığı kortej, Karşıyaka çarşı içinden yürüyerek iskeleye geldi. Emekçiler bindikleri vapura grev pankartı astı.



Bornova Hayrettin Duran Lisesi’nde yüzde 50’nin üzerinde katılımla iş bırakma gerçekleşti. Öğrencilerin çoğu ise okula gelmedi. Eğitim Sen 4 No’lu Şube, Emekli-Sen, EMEP üyeleri Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda toplanırken Suphi Koyuncuoğlu ve Yunus Emre Anadolu Lisesi’nden 100’e yakın öğrenci alana geldi. Buradan Bornova Metro’ya yüründü.


Narlıdere Demokrasi Meydanı’nda Eğitim Sen 6 No’lu şube üyesi öğretmenler, Belediye-İş üyesi işçiler, Eğit-Der, Tokatlılar Derneği, Alevi Bektaşi Derneği ve EMEP üyeleri toplandı ve basın açıklaması yapıldı.


Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde poliklinik, ameliyathane ve laboratuar hizmetleri tamamen durdu. Acil, yoğun bakım ve yatan hasta servisleri hizmet verdi. Hastanede yapılan basın açıklamasına başhekim yardımcıları ve hocalar da destek verdi. Genç hemşire ve asistanların katılımının yüksek olması dikkat çekti.

EVRENSEL



25.11.2009

0 yorum:

Yorum Gönder